Darwin

Darwin

De gigantische haven Darwin Harbour, de gevaarlijke zeekrokodil en de uitvalsbasis voor natuurparken. Het afgelegen Darwin in Australië is er voor echte durvers!

Sta oog in oog met de grootste krokodillensoort

In het Noorden van Australië, niet ver van Azië gelegen, ligt Darwin. In deze grote stad leven verschillende nationaliteiten vredig samen wat maakt dat je hier een zeer diverse keuken kan proeven. De verschillende markten en internationale kramen zijn hier uiterst geschikt voor. Voor waaghalzen is deze stad niet te missen gezien je hier de grootste krokodillensoort kan treffen, namelijk de zeekrokodil oftewel zoutwaterkrokodil.

Je kan ze zowel in het wild bewonderen als op veilige afstand in een park. Voor duikers staan er prachtige koraalriffen te wachten en waterratten genieten van veilige golven in het golfslagbad Wave Lagoon.

AdobeStock_370211169_tdggyx.jpg
Florence_Falls_%20Litchfield_National_Park.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Darwin?

De voordeligste tickets naar Darwin? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Darwin. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Darwin te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Darwin. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Darwin ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Darwin? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Darwin kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.