Bakoe

Een romantische, eeuwenoude binnenstad gecombineerd met de moderne exclusiviteit van pakweg Dubai. Bakoe heeft het. Ontdek het zelf!

Het oude en het nieuwe ontmoeten elkaar

Het Oosten en het Westen staan lijnrecht tegenover elkaar in de hoofdstad van Azerbeidzjan. Bakoe kent een historisch centrum maar evengoed torenhoge wolkenkrabbers. Voor liefhebbers van architectuur een onmisbare bestemming. Je wandelt er langs de Kaspische kust, het romantische stadscentrum in om te eindigen in Little Venice of één van de vele musea.

Wist je dat ommuurde binnenstad UNESCO Werelderfgoed is? Voldoende cultuurbelevenissen om uit te kiezen. Deze stad wordt zelfs het nieuwe Dubai genoemd, dus het is zeker citytrip waardig.

Reserveer nu je vlucht naar
Bakoe

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bakoe?

De voordeligste tickets naar Bakoe? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bakoe. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bakoe te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bakoe. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bakoe ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bakoe? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bakoe kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy