+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Dubai

Where East meets West. Het tweede grootste van de 7 Arabische Emiraten is een van de snelst groeiende en meest dynamische landen ter wereld. Ooit was dit een dorre woestijn met Bedoeïenen als enige bewoners en een havenstadje met faam voor haar parels. Vandaag heeft Dubai de rangen van de meest vermaarde vakantiebestemmingen vervoegd. Hier geef je je ogen de kost!

Bij Connections boek je uiterst voordelig je vliegtickets naar Dubai. Connections biedt immers goedkope vliegtickets aan vanuit Brussel naar Dubai. Ontdek nu snel alle vluchten naar Dubai en boek je goedkope vliegticket!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel en unieke belevenissen in Dubai

Goedkope vliegtickets naar Dubai

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN DUBAI?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

2 Insider Tips

Woestijnsafari

trek tijdens je citytrip Dubai per 4x4 door de woestijn naar een bedoeïenenkamp. Je maakt er een schitterende zonsondergang mee. Alle ingrediënten zijn aanwezig in een decor van duizend en één nacht: barbecue, buikdansen, een kamelentocht, valkerij en de chicha uiteraard!


Waterpret

ok op het terrein van de waterparken lijken de Emiraten een helse concurrentiestrijd met elkaar te voeren. Wild Wadi, op het strand van Jumeirah in Dubai en Aquaventure van hotel Atlantis The Palm trakteren je op de nodige kicks en urenlang waterplezier. 

Dubai Praktisch

Tijdsverschil: in de winter is het er 3 uur later dan in België, in de zomer 2 uur

Temperatuur Faro heeft een Middellands zeeklimaat en de temperaturen zijn er dan ook mild en zacht. Zowel in de winter als zomer is dit dan ook de ideale bestemming. Het hele jaar door, behalve in de twee zomermaanden kunnen er wel stevige buien vallen, die meestal niet lang duren. Een paar kilometer landinwaarts kunnen de temperaturen oplopen.

Munteenheid: Dubai Dirham (AED). 1 AED = 0,23 euro

Officiële taal: Arabisch | Engels, Hindi, Urdu

Reisdocumenten: voor je vlucht naar Dubai moet je in het bezit zijn van een digitaal leesbaar internationaal paspoort dat nog minstens 6 maand geldig is bij je terugreis. Meer info op http://diplomatie.belgium.be/nl. 


Voordelige vluchten naar Dubai

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Dubai, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Dubai door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!