Dhaka

Dhaka

Dhaka in Bangladesh kan overkomen als een zeer drukke stad, maar wie de tijd neemt kijkt voorbij de chaos en ziet een kleurrijk tafereel met enorm veel charme.

Bengaalse tijgers en surfen op hoge golven

Verken Dhaka tijdens een rondreis in Bangladesh. Het is de hoofdstad en grootste stad van het land en tevens een belangrijk economisch centrum. Hier kom je wolkenkrabbers tegen en het beste vervoersmiddel om de metropool te doorkruisen is de riksja. Maar vergis je niet, de kleurrijke chaos maakt de stad net zo charmant en innemend.

Ga na een stadsbezoek op zoek naar Bengaalse tijgers aan de oevers van de Deltarivier of relax op één van de vele uitgestrekte stranden. Dit land leent zich perfect voor een surfvakantie dankzij de lange stranden en hoge golven. Een niet-alledaagse reis maar daarom net zo boeiend.

skyline.jpg
colourful_streets_locals.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dhaka?

De voordeligste tickets naar Dhaka? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dhaka. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dhaka te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dhaka. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dhaka ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dhaka? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dhaka kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.