Gaborone

Kom oog in oog te staan met wilde olifanten, nijlpaarden en leeuwen tijdens een onvergetelijke reis doorheen Botswana. Vanuit hoofdstad Gaborone kan je ook verder reizen naar buurland Zuid-Afrika.

Authentieke game drive in de oudste nationale parken

Gaborone is de hoofdstad van Botswana en ligt vlakbij de grens met Zuid-Afrika. Wil je een reis door Botswana combineren met Zuid-Afrika? Dan zit je goed in deze stad. Het land kenmerkt zich door grote zandvlaktes en uitgestrekte steppes en savannes. De Kalahari is een van de grootste halfwoestijnen ter wereld waar je dankzij een Game Drive oog in oog komt te staan met olifanten, zebra’s en buffels.

’s Nachts kan je er een prachtige sterrenhemel bewonderen. Ook een bezoek aan Chobe Nationaal Park, Tsodilo Hills en de Okavango Delta moet je toevoegen aan je lijstje met bezienswaardigheden.

Reserveer nu je vlucht naar
Gaborone

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Gaborone?

De voordeligste tickets naar Gaborone? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Gaborone. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Gaborone te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Gaborone. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Gaborone ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Gaborone? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Gaborone kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy