Sao Paulo

Sao Paulo

Sao Paulo spreekt minder aan dan Rio de Janeiro. Sampa mag dan net wat minder mooi ogen, het is wel een foodie heaven.

Een betonnen jungle waar je het laagje vanaf moet krabben

Beton, smog en verval, je moet even wennen aan Sao Paulo. Maar duik je dieper dan ontwaak je een bruisende stad boordevol leuke restaurant en clubs.

De grootste stad van Zuid-Amerika is een betonnen jungle waar je met gemak op sleeptouw wordt genomen door de locals en je van avontuur naar avontuur hopt en best wel wat cultuur en architectuur te spotten valt. Deze stad bruist dag en nacht, ga mee in het ritme.

Skyline.jpg
"Sao Paulo mag op het eerste zicht dan wel ogen als een overdonderende betonnen jungle, krab je dat laagje weg dan is het best een fijne stad en een feest voor foodies."
Kathedraal_van_Se.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sao Paulo?

De voordeligste tickets naar Sao Paulo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sao Paulo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sao Paulo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sao Paulo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sao Paulo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sao Paulo? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sao Paulo kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.