Sao Paulo

Sao Paulo spreekt minder aan dan Rio de Janeiro. Sampa mag dan net wat minder mooi ogen, het is wel een foodie heaven.

Een betonnen jungle waar je het laagje vanaf moet krabben

Beton, smog en verval, je moet even wennen aan Sao Paulo. Maar duik je dieper dan ontwaak je een bruisende stad boordevol leuke restaurant en clubs.

De grootste stad van Zuid-Amerika is een betonnen jungle waar je met gemak op sleeptouw wordt genomen door de locals en je van avontuur naar avontuur hopt en best wel wat cultuur en architectuur te spotten valt. Deze stad bruist dag en nacht, ga mee in het ritme.

"Sao Paulo mag op het eerste zicht dan wel ogen als een overdonderende betonnen jungle, krab je dat laagje weg dan is het best een fijne stad en een feest voor foodies."

Reserveer nu je vlucht naar
Sao Paulo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sao Paulo?

De voordeligste tickets naar Sao Paulo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sao Paulo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sao Paulo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sao Paulo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sao Paulo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sao Paulo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sao Paulo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy