Sofia

Sofia

Sofia in Bulgarije kan een minder uitnodigende eerste indruk geven, maar wie op zoek gaat naar de hoogtepunten van de stad zal snel van mening veranderen. Geniet van een leuke en goedkope citytrip!

Rijkelijk versierde kerken en kloosters

In Sofia staan verschillende orthodoxe kerken en moskeeën verspreid. De sublieme Alexander Nevski-kathedraal is de bekendste trekpleister van de stad en een waar kunstwerk voor wie houdt van de Neo-Byzantijnse architectuur. Daarnaast is het Rila-klooster meer dan de moeite om te bezoeken. Het is een prachtig complex rijkelijk versierd met fraaie muurschilderingen.

Voor wie dat allemaal nog niet genoeg is, kan ook afzakken naar het Vitosjagebergte of zijn vakantie aanvullen met zon, zee en strand op Sunny Beach. Het grote voordeel? Een vakantie in Bulgarije is zeer goedkoop!

Vitosha_mountain.jpg
bulgarian_ethnic_costumes.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sofia?

De voordeligste tickets naar Sofia? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sofia. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sofia te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sofia. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sofia ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sofia? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sofia kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.