Shanghai

Shanghai groeit als kook en ontpopt zich als het financiële centrum van de wereld. Het is zonder twijfel de meest moderne stad van China, waar de drukte dagelijkse kost is.Het economische hart van Azië groeide de voorbije 20 jaar uit tot een fantastische metropool

Het economische hart van Azië, groeide de voorbije 20 jaar uit van een grauwe stad tot een ware metropool. Pudong, het financiële centrum lijkt één en al wolkenkrabber.

Gelukkig zijn er nog opgeknapte authentieke pareltjes als Puxi en Suzhou Creek. Verplaatsen doe je je hier in de razendsnelle metro terwijl je naar Shanghai Museum trekt of 's avonds geniet van de fenomenale neons. De City God Tempel is trouwens een must see!

"Shanghai lijkt in eerste instantie een echte zakenstad, maar ook reizigers ontdekken hier heel wat mooi opgeknapte plekjes, waar er nog ruimte is voor traditie."

Reserveer nu je vlucht naar
Shanghai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Shanghai?

De voordeligste tickets naar Shanghai? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Shanghai. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Shanghai te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Shanghai. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Shanghai ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Shanghai? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Shanghai kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy