Larnaca

Op zoek naar een vakantiebestemming boordevol zon, zee en strand maar ook met een tikkeltje cultuur? Overweeg Larnaca in het mooie Cyprus en je zal niet teleurgesteld worden.

Struinen langs de promenade op zoek naar de mooiste stranden

Larnaca in Cyprus is de ideale bestemming om te genieten van zon, zee en strand. Na een paar dagen strand snuif je de cultuur op langs de promenade die van Finikoudes tot Mackenzie gaat. Beiden de ideale strandbestemming, maar langs deze boulevard zal je ook heel wat bezienswaardigheden tegenkomen waaronder het Larnaca-kasteel en de Sint-Lazaruskerk.

Check zeker ook het grote zoutmeer van de stad waar je flamingo’s kan spotten. Voor wie maar niet genoeg krijgt van mooie strandbestemmingen, maakt een uitstapje naar Nissi Beach in Ayia Napa. Het is één van de meest populaire badplaatsen van het land.

Reserveer nu je vlucht naar
Larnaca

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Larnaca?

De voordeligste tickets naar Larnaca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Larnaca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Larnaca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Larnaca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Larnaca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Larnaca? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Larnaca kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy