Nicosia

Doorheen Nicosia, de hoofdstad van Cyprus, loopt de grens tussen het Griekse en het Turkse gedeelte. Door deze grens kent de hoofdstad een mix van verschillende invloeden en culturen.

Scheidingslijn doorheen de hoofdstad

Nicosia in Cyprus bevindt zicht op een scheidingslijn tussen het Turkse en het Griekse Cyprus. Ledra Street is de grens. Hoewel de Griekse kant er op het eerste zicht mooier uitziet, hebben beide delen wat in de aanbieding. Beperkt je dus zeker niet tot één kant van deze boeiende hoofdstad. Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Saint Hilarion, de Selimiye-moskee en het Cyprus Museum.

Maak ook zeker een uitstap naar de verlaten stad Famagusta op zo’n anderhalf uurtje rijden van de hoofdstad. Hier vind je prachtige ruïnes en wordt de scheiding van het land meteen zeer tastbaar.

Reserveer nu je vlucht naar
Nicosia

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nicosia?

De voordeligste tickets naar Nicosia? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Nicosia. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Nicosia te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Nicosia. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Nicosia ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Nicosia? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Nicosia kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy