Munchen

Met meer dan 50 musea, ontelbaar veel kastelen en de bakermat van het Oktoberfest mag München zich terecht een culturele wereldstad noemen.

Levendige stad dankzij talrijke evenementen

Müchen is na Berlijn en Hamburg de grootste stad van Duitsland en tevens een belangrijke culturele stad. Er zijn meer dan 50 musea te vinden! Maar ook voor voetbalfans is de stad een intrigerende plek dankzij het grote Allianz Stadion, de thuisbasis van voetbalploeg Bayern-München. Feestvieren kunnen ze hier als de beste! Het is in deze stad dat elk jaar duizenden bierliefhebbers Oktoberfest vieren.

Vanuit München trek je ook richting de Alpen om aan wintersport te doen. Het heeft een ideale ligging en is dus een goede uitvalsbasis voor een gevarieerde reis doorheen het mooie Duitsland.

Reserveer nu je vlucht naar
München

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar München?

De voordeligste tickets naar München? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar München. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van München te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar München. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in München ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over München? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar München kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy