Quito

Quito, dat is genieten van prachtige natuur, vulkanen en de bergen van de Andes. De hoofdstad van Ecuador is een aanrader met een koloniaal verleden.

Quito is de op één na hoogst gelegen hoofdstad ter werel. Vergezichten genoeg!

Aan de voet van de majestueuze Pichincha en het indrukwekkende Andesgebergte vind je deze hoofdstad. Het historische centrum is gebouwd op de plek van een vroegere Incastad en flaneer door de wijken en proef het rijke verleden. De mooie koloniale gebouwen omringen je en er valt ook heel wat te bezoeken.

Nuttig een kom ceviche en geniet van de vergezichten, je bevindt je op 2.850 meter hoogte. Het oude centrum ontdek je te voet, maar een bezoekje aan de Pinchincha of het Parque Nacional Cotopaxi mag je niet links laten liggen.

"Ben je in Quito trek dan zeker ook naar de Pichincha en naar de omliggende natuur. Dan combineer je het beste van beide werelden."

Reserveer nu je vlucht naar
Quito

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Quito?

De voordeligste tickets naar Quito? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Quito. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Quito te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Quito. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Quito ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Quito? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Quito kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy