Manchester

Manchester respecteert zijn rijke industriële verleden, maar heeft het achtergelaten. Muziek, voetbal, ... andere prioriteiten nu in deze bloeiende stad.

Manchester? Daar doen ze dingen anders...

Een citybreak Manchester dat is terugblikken op een rijk industrieel verleden, pakhuizen ... Maar Manchester draait vandaag om muziek, een verregaande hipheid, 2 topvoetbalclubs en culinaire hotspots.

Manchester pulseert, charmeert en inspireert. Hier tank je energie, spot je trends en pik je toch een stevig stukje geschiedenis mee. Manchester een geweldige plek om wonen én om te bezoeken.

"Manchester heeft zich de voorbije jaren heruitgevonden. Van industrieel naar bruisend en trendy. Een citytrip Manchester geeft energie en zorgt voor nieuwe ideeën."

Reserveer nu je vlucht naar
Manchester

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Manchester?

De voordeligste tickets naar Manchester? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Manchester. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Manchester te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Manchester. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Manchester ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Manchester? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Manchester kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy