Tallinn

De winter is de gezelligste tijd van het jaar in Estland. De stad wordt bedekt onder een laag sneeuw en Kerst staat voor de deur. De hele stad wordt omgetoverd tot één grote kerstmarkt.De beste kerstmarkt van Europa

Estland bestaat voor de helft uit bosrijk gebied. Ook hoofdstad Tallinn is geen typische stad en wordt omgeven door prachtige natuur. De rivier Pirita langs de ene kant en de vele parken en natuurgebieden langs de andere kant. ’s Winters wordt de stad omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel. De eindejaarsperiode, boordevol lichtjes en gezellige markten, maakt het plaatje compleet.

Wist je dat de kerstmarkt van Tallinn wordt gezien als de beste van heel Europa? Kerst is hier magisch! Wil je meer van Scandinavië zien? Finland ligt op een boogscheut van de Estse hoofdstad.

Reserveer nu je vlucht naar
Tallinn

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tallinn?

De voordeligste tickets naar Tallinn? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tallinn. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tallinn te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tallinn. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tallinn ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tallinn? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tallinn kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy