+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Tirana

Deze stad is het kloppende hart van Albanië. Het communistische juk werd afgeworpen, de blik op het westen gericht en dat merk je onmiddellijk. De stad leeft, bloeit en er hangt een fijne vibe. Het kleurrijke centrum nodigt uit tot lange stadswandelingen, terwijl een vleugje cultuur nooit ver weg is. Deze stad is luid, hectisch en chaotisch, maar dat maakt ontegensprekelijk deel uit van de charme.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Tirana, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Tirana door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Tirana

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN TIRANA?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!