Helsinki

Helsinki en hip, niet toevallig beginnen ze beide met een H. De hoofdstad van Finland is een creatieve hub met een relaxte sfeer en een grote invloed op de rest van de wereld.Een creatieve hotspot omringd door puur natuurschoon

De designscene van Helsinki is al luid bezongen. Geweldige shops, glaswerk, verlichting, ... Hier oogt alles net wat mooier en strakker. Maar Helsinki is ook lekker (vegan) eten, flaneren over fraaie boulevards en baaitjes ontdekken.

Geniet van de architectuur en verken de natuur net buiten het centrum. Wandelen, skiën, ijsvissen, ... Je waant je in winter wonderland.

"Helsinki vibreert. Kunst, design,... hier komt het allemaal samen. Maar wil je even connecteren, dan sta je binnen de 10 minuten in de wilde natuur. Geweldig!"

Reserveer nu je vlucht naar
Helsinki

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Helsinki?

De voordeligste tickets naar Helsinki? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Helsinki. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Helsinki te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Helsinki. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Helsinki ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Helsinki? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Helsinki kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy