Heraklion

Verken hoofdstad Heraklion op enkele dagen tijd en neem nadien de huurauto om de rest van het prachtige Griekse eiland Kreta te ontdekken.

Met de huurauto op verkenning

Heraklion is de hoofdstad van het mooie eiland Kreta. De stad op zich biedt weinig variëteit maar op Kreta borrelt het van de bezienswaardigheden. Je pakt de huurauto en gaat op verkenning langs de kust en maakt halt in de meest charmante dorpen. Verdwaal in de gezellige steegjes en shop de leukste handgemaakte souvenirs.

Nadien geniet je aan de haven van een lekkere cocktail en een frisse Griekse salade. Dit Griekse eiland is niet zomaar één van de meest populaire vakantiebestemmingen. Toeristen genieten er het hele jaar door van zon, zee en strand.

Reserveer nu je vlucht naar
Heraklion

Last Minutes Kreta

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Heraklion?

De voordeligste tickets naar Heraklion? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Heraklion. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Heraklion te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Heraklion. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Heraklion ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Heraklion? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Heraklion kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy