Pointe-à-Pitre

Pointe-à-Pitre dat is overweldigend groen met tropische regenwoud en spectaculaire watervallen. Een fijn stukje Guadeloupe.

Pointe-à-Pitre garandeert je een prachtige groene setting en een even weg van de wereld gevoel. Hier kan je uren wandelen en genieten

Naast regenwoude en heel wat watervallen ontdek je hier ook de actieve vulkaan Soufrière. Pointe-à-Pitre is een plek voor avonturiers, wandelaars en natuurliefhebbers. Een oversteek naar het meer levendige Pointe-à-Pitre is perfect mogelijk.

Verken het Nationale park, bezoek het rum museum en ook Fort Delgrès is een tussenstop waard. Logier je op Pointe-à-Pitre, dan logeer je sowieso midden in het groen. Een unieke ervaring.

"De watervallen, de verscheidenheid aan dieren, het klimaat en de jungle. Als er een paradijs is, moet dit toch aardig in de buurt komen."

Reserveer nu je vlucht naar
Pointe-à-Pitre

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Pointe-à-Pitre?

De voordeligste tickets naar Pointe-à-Pitre? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Pointe-à-Pitre. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Pointe-à-Pitre te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Pointe-à-Pitre. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Pointe-à-Pitre ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Pointe-à-Pitre? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Pointe-à-Pitre kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy