Hong Kong

Hong Kong is een lappendeken van eilandjes met een indrukwekkende skyline en meer hotspots dan je kunt bezoeken.

Een citytrip Hong Kong is volstrekt uniek. De indrukken die je hier opdoet vind je nergens anders ter wereld

Deze moderne stad met een rijke historie heeft een bijzondere status. Het is een financieel centrum, waar geld geen probleem is en de rooftopbars en restaurants stuk voor stuk echte pareltjes zijn.

De Britse invloed is op nog heel wat plekken zichtbaar, hoewel de stad nu onder Chinees bewind valt. Bewonder de imposante wolkenkrabbers, geniet van de architectuur en ga op in het drukke stadsleven.

"Hong Kong heeft heel wat leuke plekjes. Culinair zit je hier goed, de rooftopbars zijn niet te tellen en je hopt van eiland naar eiland in geen tijd."

Reserveer nu je vlucht naar
Hong Kong

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hong Kong?

De voordeligste tickets naar Hong Kong? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Hong Kong. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Hong Kong te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Hong Kong. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Hong Kong ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Hong Kong? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Hong Kong kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy