Jakarta

Jakarta

De hoofdstad van Indonesië ligt op het eiland Java. Het hart van Indonesië ademt nostalgie uit, maar wees er snel bij want in 2024 verhuist de hoofdstad!

In 2024 verhuist de hoofdstad,
wees er dus snel bij

Vol, druk en chaos: welkom in Jakarta. Maar Jakarta adement ook de sfeer uit van in de oude dagen. De oude haven, de oude stad en het Monas monument zijn must sees.

Maar is ook een moderne kant - vaak overgeslagen - maar minstens zo leuk. Bezoek ook de shoppingmalls, eet lekker en proef van alles wat de Indonesische cultuur je te bieden heeft. In 2024 verhuist de hoofdstad naar Kalimantan: snel zijn is dus de boodschap.

The_National_Museum.jpg
"Jakarta is inderdaad druk, maar ook charmant. Trek ook zeker eens het nieuwe deel in. Lekker Indonesisch eten is hier nooit veraf."
Downtown.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Jakarta?

De voordeligste tickets naar Jakarta? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Jakarta. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Jakarta te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Jakarta. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Jakarta ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Jakarta? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Jakarta kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.