Israël

Israël

Israël is het Heilige land waar Joden, Palestijnen, Christenen en Moslims samenleven maar ook het land waar je kan drijven op het zoutrijke water van de Dode Zee of kan zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee.

Culturele steden en heilige plaatsen

Israël is een uiterst divers land waar verschillende religies samenleven en waar men enorm veel heilige plaatsen kan bezoeken. Zo zijn Jeruzalem en Bethlehem wellicht de bekendste. Dit land is echter meer dan religie. Je kan er de cultuur opsnuiven in het moderne Tel Aviv, drijf in de Dode Zee, ga zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee of bezoek het imposante fort van Masada.

Daarnaast is natuurlijk de woestijn met verschillende bedoeïenkampen een enorme trekpleister. Of geniet van de prachtige stranden in Caesarea of Eilat.

Tel Aviv

Tel Aviv leeft! Een heerlijke keuken, altijd een feestje in de buurt, een prachtig centrum en leuke stranden. Maar wel altijd met een kantje. Tel Aviv beroert.

Ontdek

Circuit: La voie des patriarches

La Voie des Patriarches traverse Israël du nord-sud depuis des centaines d’années. Selon la tradition biblique, cette route fut fréquemment empruntée par Abraham, Isaac et Jacob.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.