Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten

De Arabische charme en sfeer kan niet genoeg bezongen worden. Reizen door de Verenigde Arabische Emiraten is een bijzondere ervaring voor al je zintuigen.

Waan je even in een sprookje van duizend-en-een-nachten

Bereid je voor op een hartelijke ontvangst, woestijnen zover het oog reiken, een rijke cultuur en bergdorpjes waar de authenticiteit vanaf druipt. Maar ook bloeiende steden waar de sjeiks de scepter zwaaien en de rijkdom van de muren spat. Van multi tot mini en alles daartussen.

Het onmogelijke wordt hier waargemaakt, terwijl je luttele minuten later alleen op de wereld waant. De Emiraten zijn allemaal anders en het voortdurende switchen tussen modern en heerlijk ouderwets wordt al snel een tweede natuur. De sprookjes van duizend-en-een-nacht, maar dan in het echt.

“De charme van deze regio valt met geen woorden te beschrijven. Het voelt elke keer opnieuw als thuiskomen.”

Populaire bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.