Abu Dhabi

Abu Dhabi mag dan een stuk groter zijn dan Dubai, de Emiraat is minder bekend. Jammer, want het land ontwikkelt zich in sneltempo en telt het wat natuurpareltjes en culturele schatten.

Abu Dhabi, waar er geen maat staat op luxe en natuurschoon!

Sta stil bij de overweldigende Sheikh Zayed Moskee, dwaal over Yas Island en duik het bruisende nachtleven in. Abu Dhabi leeft en ontwikkelt zich razendsnel. Aanschouw de rijkdom, vlei je neer op een parelwit strand of breng een bezoekje aan het Guggenheim museum of het Louvre. Ja, ook dat hebben ze hier. Abu Dhabi dat is reizen in de overtreffende trap op een oosters ritme.

"Hier kijk je je ogen uit. Abu Dhabi mag dan minder bekend zijn dan Dubai, het moet er helemaal niet voor onderdoen."

Goedkope vluchten naar Abu Dhabi

Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam, Parijs of Dusseldorf. Abu Dhabi door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Designers voor het uitstippelen van jouw vakantie. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy