Midden-Oosten

Midden-Oosten
Pure luxe in combinatie met de ultieme authenticiteit

Ja, er is veel klatergoud op plekken als Dubai en Abu Dhabi. Graaf je dieper dan ontdek je echter ook heel wat plaatsen en landen boordevol authenticiteit en magische plekjes, recht uit eeuwenoude sprookjes.

Een lappendeken aan begeesterende indrukken

Eeuwenoude steden met een rijke historie, machtige woestijnen waar je je ontzettend nietig voelt en sprankelende steden waar je verdwaalt in souks en je neusgaten zich vullen met geuren van kruiden en specerijen. Jordanië, Qatar, Israël en de Verenigde Arabische Emiraten zijn maar enkele pareltjes die smeken om ontdekt te worden.

Reken op heel wat snorkel- en duikplezier, architecturale meesterwerken, kleuren en geuren die je bij ons niet vindt en tal van moskeeën, de ene al grootser dan de andere. Van een levendig marktje en een dorpje waar de tijd heeft stilgestaan, trek je naar gebieden waar de luxe overheerst en niets onmogelijk is. De wereld draait hier in verschillende versnellingen, maar dat maakt het net zo boeiend.

Het échte Midden-Oosten mag dan voor heel wat mensen nog onontgonnen terrein zijn, het is meer dan de moeite waard. Zowel de sporter, de avonturier als het luxepaardje en de zonneklopper vindt hier bestemmingen bij de vleet. Plaatsen die stuk voor stuk de verwachtingen ruimschoots overtreffen.

Bij Connections hebben we een zeer ruim aanbod naar het Midden-Oosten en kun je ook steeds de goedkoopste vliegtuigtickets vinden richting deze bijzondere regio.

“Voor de cultuurliefhebber is Jordanië het summum. Keer op keer raak ik weer onder de indruk van de pracht.“

Populaire bestemmingen in het Midden-Oosten

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.