Muscat

In Muscat zie je een smeltkroes van moderne en traditionele invloeden. Toch is de hoofdstad van Oman zeer authentiek gebleven en straalt het enorm veel charme uit.De witte stad

Muscat, ook wel ‘de witte stad’ genoemd, is de hoofdstad van Oman en gelegen aan de kust. Deze havenstad is, in tegenstelling tot andere steden in Oman, zeer authentiek gebleven wat het extra charme geeft. Bezoek de Sultan Qaboes-moskee of het Al Alam Paleis in het historische Old Muscat.

Bij de Mutrah Soek aan de haven kom je in aanraking met een traditionele Arabische markt boordevol hebbedingen en sterke kruiden. Vergeet niet om de zonsondergang te aanschouwen vanaf het Al Mirani Fort. Het omliggende Hadjargebergte maakt deze stad nog indrukwekkender.

Reserveer nu je vlucht naar
Muscat

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Muscat?

De voordeligste tickets naar Muscat? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Muscat. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Muscat te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Muscat. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Muscat ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Muscat? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Muscat kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy