Jamaica

Jamaica

Vanaf het moment dat je voet zet op Jamaicaanse bodem voel je de unieke sfeer die er hangt. Dit eiland staat garant voor een onbezorgde, zonovergoten vakantie!

Het zonnige eiland van de Rastafari en reggae-muziek

Wie aan Rastafari en reggae-muziek denkt, denkt automatisch aan Jamaica. Maar dit Caribisch eiland heeft nog zoveel meer te bieden. Wat dacht je van een bezoek aan de hoofdstad Kingston of zwemmen in The Blue Hole in Ocho Rios?

Een vakantie hier is ontspanning afwisselen met avontuur en cultuur. Genieten van parelwitte stranden en nadien raften op wilde rivieren. De prachtige natuur zal niemand onberoerd laten. Jamaica bundelt al het beste wat de Caraïben te bieden heeft. In no-time in vakantiestemming komen? Dat doe je hier!

Populaire bestemmingen in Jamaica

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.