Douala

Mount Cameroon beklimmen of een safari doorheen het Dja natuurreservaat? Vanuit Douala maakt je een avontuurlijke doorreis in Kameroen.

Diversiteit aan fauna en flora

Havenstad Douala is de grootste stad van Kameroen. Je struint er langs artisanale markten, boeiende musea en bijzondere religieuze gebouwen. Vanuit de stad leer je het adembenemende Kameroen kennen. Van regenwouden tot wildreservaten.

Deze bestemming is ideaal voor avontuur- en natuurliefhebbers. De ongerepte natuur is wondermooi en de authenticiteit is hier ongezien. De populatie olifanten en leeuwen groeit na enkele jaren opnieuw in het Nationaal Park Waza en in het Dja natuurreservaat vind je een enorme diversiteit aan fauna en flora.

Reserveer nu je vlucht naar
Douala

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Douala?

De voordeligste tickets naar Douala? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Douala. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Douala te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Douala. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Douala ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Douala? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Douala kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy