Nur-Sultan

Ben jij klaar voor weelde, kitsch en glamour? In Kazachstan kan je in hoofdstad Nur-Sultan je ogen uitkijken.

Van afgelegen berglandschappen tot de extreme weelde van de hoofdstad

Kazachstan blijft nog vaak onder de radar voor toeristen, maar het heeft alle troeven in huis om de perfecte vakantiebestemming te zijn. Van hoge bergen tot felblauwe meren en grootse kloven. Het land is gelegen op de grens tussen Azië en Europa en de bevolking is dankzij deze ligging erg divers en gastvrij.

Hoofdstad Nur-Sultan is het summum van overdaad. Met bladgoud versierde gebouwen, aangelegde fonteinen en fascinerende architectuur. De pracht en praal maakt soms een kitscherige eerste indruk, maar dat geeft de stad eveneens een eigen karakter.

Reserveer nu je vlucht naar
Nur-Sultan

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nur-Sultan?

De voordeligste tickets naar Nur-Sultan? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Nur-Sultan. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Nur-Sultan te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Nur-Sultan. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Nur-Sultan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Nur-Sultan? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Nur-Sultan kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy