Vilnius

Vilnius is verrassend veelzijdig. Van de oude binnenstad waar barok de boventoon voert tot de wijk Uzupis waar kunstenaars kind aan huis zijn.

Verwonder je in de binnenstad van het Rome van het Noorden

Het levendige oude stadscentrum van de hoofdstad van Litouwen is erkend als UNESCO Werelderfgoed. Deze barokke stad is een lust voor het oog.

Deze stad valt makkelijk te voet te verkennen en beklim zeker de Gediminas-heuvel met torentje voor een prachtig zicht over de stad. In Vilnius valt niet enkel heel wat te bekijken, maar ook heel wat te beleven. Vilnius heeft alles voor een fijne citytrip.

"Vilnius heeft de culturele meerwaardezoeker heel wat te bieden, maar ook nachtraven voelen zich hier snel thuis."

Reserveer nu je vlucht naar
Vilnius

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Vilnius?

De voordeligste tickets naar Vilnius? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Vilnius. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Vilnius te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Vilnius. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Vilnius ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Vilnius? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Vilnius kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy