Valletta

Valletta

Pittoreske straten, prachtige uitzichten en een heerlijk klimaat het hele jaar door. Dat is Valletta. De hoofdstad van Malta is de kleinste hoofdstad van Europa maar wel eentje die enorm veel charme uitstraalt.

De kleinste hoofdstad van Europa

Valletta is de hoofdstad van Malta en meteen ook de kleinste van Europa. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te zien is. In tegendeel! Deze pittoreske stad staat bol van de architecturale parels. Denk aan de Sint-Janscokathedraal, de kleurrijke balkons in het straatbeeld, Teatru Manoel en het Sint-Elmo fort.

Daar bovenop geniet je in deze fijne stad ook van prachtige uitzichten over de haven en de Middellandse Zee. Het is niet voor niets dat deze stad als Culturele Hoofdstad in 2018 werd uitgeroepen. Reden te meer om een citytrip te plannen!

aerial_view_city.jpg
streets.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Valletta?

De voordeligste tickets naar Valletta? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Valletta. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Valletta te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Valletta. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Valletta ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Valletta? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Valletta kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.