Casablanca

Casablanca

De oude Medina, het Joods Museum, genieten van palmbomen en bloemen aan het Park van de Arabische Liga. De mogelijkheden zijn oneindig in Casablanca.

Zandstranden, een bruisend nachtleven én de imposante Hassan II Moskee

Havenstad Casablanca is uniek door zijn mix tussen het authentieke Marokko en Westerse invloeden. De Spanjaarden doopten het voormalige ‘Anfa’ om tot Casablanca, genoemd naar de vele witte gebouwen die de stad kenmerken. Absoluut te bezoeken is de indrukwekkende Hassan II moskee die één van de grootste moskeeën ter wereld is.

De stad heeft ook architecturale juweeltjes zoals de kathedraal, het justitiepaleis en de medina. Verder geniet je er van prachtige zandstranden en een bruisend nachtleven.

panorama_atlantic_ocean.jpg
sunset_horseride.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Casablanca

De voordeligste tickets naar Casablanca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Casablanca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Casablanca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Casablanca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Casablanca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Casablanca? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Casablanca kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.