Oujda

Oujda

De Marokkaanse stad Oujda is een onontdekte parel waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Je kan er uitstappen maken naar het Rifgebergte of de Middellandse Zee. Van een gevarieerde reis gesproken!

Een gecombineerde reis

Oujda in het Oosten van Marokko is een bijzondere stad boordevol onontdekte schatten. Bezoek het Paleis Dar Sebti, het doolhof aan soeks of bewonder de zonsondergang in de Sahara-woestijn. Zandvlaktes en natuurparken wisselen hier af. Je kan er ook voor kiezen om de trein te nemen naar het Rifgebergte.

Hier maak je prachtige wandelingen en avontuurlijke trektochten. Als de kust je meer aanspreekt, maak je een uitstap naar de zonnige kust aan de Middellandse Zee. Deze stad ligt vlakbij de grens met Algerije dus een gecombineerde reis naar beide bestemmingen is zeker mogelijk.

Bab_Sidi_Abelouahhab.jpg
sahara_camels_desert.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Oujda

De voordeligste tickets naar Oujda? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Oujda. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Oujda te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Oujda. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Oujda ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Oujda? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Oujda kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.