Oujda

De Marokkaanse stad Oujda is een onontdekte parel waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Je kan er uitstappen maken naar het Rifgebergte of de Middellandse Zee. Van een gevarieerde reis gesproken!

Een gecombineerde reis

Oujda in het Oosten van Marokko is een bijzondere stad boordevol onontdekte schatten. Bezoek het Paleis Dar Sebti, het doolhof aan soeks of bewonder de zonsondergang in de Sahara-woestijn. Zandvlaktes en natuurparken wisselen hier af. Je kan er ook voor kiezen om de trein te nemen naar het Rifgebergte.

Hier maak je prachtige wandelingen en avontuurlijke trektochten. Als de kust je meer aanspreekt, maak je een uitstap naar de zonnige kust aan de Middellandse Zee. Deze stad ligt vlakbij de grens met Algerije dus een gecombineerde reis naar beide bestemmingen is zeker mogelijk.

Reserveer nu je vlucht naar
Oujda

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Oujda

De voordeligste tickets naar Oujda? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Oujda. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Oujda te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Oujda. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Oujda ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Oujda? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Oujda kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy