Tanger

Tanger wordt weleens vergeleken met Las Vegas. Jongeren komen hier om te genieten van een feestvakantie aan de kust en het straatbeeld wordt getekend door blitse auto’s en rijkelijk versierde gebouwen.

Dure jachten en blitse auto’s spotten

Tanger is één van de oudste steden in Marokko maar dat zou je niet zeggen als je de blitse auto’s, moderne resorts, prachtige jachthaven en talrijke uitgaansmogelijkheden ziet. Toch is het buiten de toeristische wijken ook fijn vertoeven in de authentieke straatjes. Bezoek de Kasbah met een waanzinnig panorama, het paleis van de Sultan en de medina.

Vanuit Tanger bezoek je ook de Blauwe Stad Chefchaouen. Deze stad spreekt tot de verbeelding en is, zoals de naam doet vermoeden, bezaaid met blauw geschilderde huizen.

Reserveer nu je vlucht naar
Tanger

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tanger

De voordeligste tickets naar Tanger? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tanger. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tanger te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tanger. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tanger ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tanger? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tanger kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy