Yangon

Diversiteit en luxe valt meteen op bij een bezoek aan Yangon in Myanmar. De grote gouden Boeddhistische tempel is de eyecatcher van de stad.

De luxe en diversiteit van Yangon

De luxueuze uitstraling van Yangon, ook bekend als Rangoon, is één van de vele redenen om halt te houden in deze stad in Myanmar. De goudgele tempel Schwedagonpagode is een verbluffend meesterwerk en tekent het beeld van de stad. Verder loop je langs de vele kramen van de Boyoke Aung San-markt naar Chinatown en het Kandawgyi-meer.

De bruisende stad is omgeven door rivieren en van hieruit kan je ook verder reizen naar bijvoorbeeld het toeristische Pagan.

Reserveer nu je vlucht naar
Yangon

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Yangon

De voordeligste tickets naar Yangon? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Yangon. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Yangon te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Yangon. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Yangon ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Yangon? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Yangon kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy