Kathmandu

Avonturiers en bergbeklimmers hebben Kathmandu wellicht al op hun bucketlist genoteerd. Dit is dé stad in Nepal waar jaarlijks duizenden reizigers vertrekken om de Mount Everest te beklimmen.De expeditie van je leven

Kathmandu in Nepal is gelegen op zo’n 1400 meter hoogte in een gigantische vallei omgeven door bergen. De stad trekt voornamelijk avonturiers en actieve reizigers aan dankzij de prima ligging nabij het Himalaya-gebergte. Vanuit de stad trekken bergbeklimmers richting Mount Everest, de hoogste berg ter wereld, om de uitdaging van hun leven aan te gaan.

Na een avontuurlijke expeditie kan je in de hoofdstad op ontdekking gaan. De Bouddhanath-tempel, Dubar Square en de Vishnumati-rivier zijn de hoogtepunten.

Reserveer nu je vlucht naar
Kathmandu

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kathmandu?

De voordeligste tickets naar Kathmandu? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Kathmandu. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Kathmandu te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Kathmandu. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Kathmandu ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Kathmandu? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Kathmandu kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy