Noord-Amerika

Noord-Amerika dat is meer dan 24 miljoen vierkante meter aan avontuur. De Verenigde Staten en Canada vormen de favoriete reisbestemming van heel wat wereldreizigers.Adembenemende natuur en steden die er niet voor onderdoen

De Verenigde Staten en Canada vormen de twee grote landen van Noord-Amerika. Stuk voor stuk zijn ze op zich een lange reis waard. Van het mondaine en wereldse New York, tot indrukwekkende canyons, prachtige meren die zo helder zijn als glas en alles daartussen: dit continent heeft het. Eén trip is dan ook ruim onvoldoende om nog maar een fractie te ontdekken.

Het échte Noord-Amerika? Dat bepaal je zelf. Geef je over aan Los Angeles, dwaal door de wouden in Vancouver of lik je duimen en vingers af in Quebec of Chicago. Hier bepaal je zelf waar je zin in hebt en welke avonturen je combineert. De mogelijkheden zijn onbegrensd, het klimaat verschilt aardig en geen twee reizen zijn gelijk.

Bij Connections vind je heel wat vluchten en roadtrips in de drie landen, makkelijk op maat aan te passen. Zo boek je perfect net die reis die bij je verwachtingen past. Intensiteit en verbluffende ontmoetingen zijn een garantie.

“Het land van mijn voorkeur? Dat kan ik niet zeggen, elk land heeft zijn eigen charmes en ze horen allemaal op je bucketlist.”

Voordelige vluchten naar
Noord-Amerika