+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Los Angeles

Zeg je beroemdheden, films en Hollywood, dan kom je automatisch bij Los Angeles uit. In deze ‘City of Angels’ bots je op de celebrities, dwaal je door het chique Beverly Hills en neem je uiteraard een foto van het beroemde Hollywood Sign. Wil je deze fenomenale stad ontdekken? Boek dan vandaag nog je vliegtuigticket naar Los Angeles. Met Connections vlieg je goedkoop van Brussel naar LA, maar we gaan nog een stapje verder. Ook voor hotels, excursies ter plaatse en een huurwagen kan je bij ons terecht. Steek de grote plas over, kies voor Los Angeles en beleef je Amerikaanse droom!

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Los Angeles, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Los Angeles door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in Los Angeles

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN LOS ANGELES?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Onze 5 must visits

Venice Beach

Zongebruinde lijven, een fantastisch strand en sporters, heel veel sporters. Venice Beach is veruit het populairste strand in Los Angeles. Of je nu wil surfen, rolschaatsen, zonnebaden of genieten van mensjes kijken en het entertainment: je verveelt je geen seconde. Ook de kunstliefhebber komt hier aan zijn trekken, het wemelt er van de galerijen.


Santa Monica Pier

Deze wereldberoemde houten steiger heb je ongetwijfeld al in heel wat films zien opduiken. Je vindt er souvenirwinkeltjes, talrijke visrestaurantjes en de ideale selfie spots. Spring op de draaimolen of dender van de achtbaan: je kids krijgen er ongetwijfeld niet genoeg van.


Hollywood

Los Angeles bezoeken zonder een stop in Hollywood? Onmogelijk! Drentel over de Hollywood Walk of Fame, bekijk het trottoir waar heel wat sterren blinken of ga de filmsterren in levende lijve spotten in de heuvels. Wist je dat de Walk of Fame al meer dan 2.500 sterren telt?


Universal Studios

Altijd al op een filmset willen staan? Grijp dan nu je kans. De Universal Studios zijn zowat het neusje van de zalm in de film business. Bezoek tal van legendarische filmsets, pik unieke attracties mee en val van de ene verbazing in de andere. Ongetwijfeld een dag die jij en je kids je nog lang zullen herinneren.


Rodeo Drive

Ben je meer het funshopping type? Leef je dan maar eens uit op Rodeo Drive. Vlakbij het luxueuze Beverly Hills shop je in misschien wel de duurste winkelstraat ter wereld. Chanel, Tom Ford of Versace? Je zegt het maar, maar hou wel je budget in de gaten!2 Insider Tips

Vespertine

In stijl lunchen of dineren? Dat doe je bij Vespertine. Deze zaak is van Jordan Khan - die recent nog werd uitgeroepen door Food & Wine’s best new chef – is hot. Al je zintuigen worden op scherp gezet. Culinair genieten komt hier wel met een stevig prijskaartje.


Bewonder de architecturale pareltjes

Los Angeles telt heel wat iconische gebouwen. Struin eens een paar uur door the Arts District of Boyl Heights. Je bost op het ene pareltje na het andere.

Bijzondere weetjes

 • Wanneer Los Angeles gesticht werd ging de stad door het leven als “El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles sobre el Rio Porciuncula.” Een mondje vol!

 • Als het regent in Los Angeles, dan is het vaak een zondvloed. In februari 1978 viel er bijna 31 centimeter regen op 24 uur

 • Beverly Hills begon ooit als een limabonen ranch…

 • Als Los Angeles een land was, dan was hun economie groter dan deze van Saudi-Arabië, Zwitserland en Zweden tezamen.

 • Waar nu het wereldberoemde Hollywood Sign staat, stond vroeger het woord Hollywoodland. Publiciteit voor een vastgoedproject!


 • Los Angeles Praktisch

  Tijdsverschil: 9 uur vroeger dan in België

  Temperatuur Los Angeles heeft één van de zonnigste klimaten van het land. In de winter is er ongeveer 8 uur zon per dag en in de zomer vaak 14 uur.

  Munteenheid: US Dollar (1USD =  +/- 1,2 Euro)

  Officiële taal: Engels

  Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, en dient men een visum (ESTA) aan te vragen voor het vertrek.  Voordelige vluchten naar Los Angeles

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar Los Angeles, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Los Angeles door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  30 jaar ervaring
  100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be