+32 (0)70 23 33 13
 

Goedkope vliegtickets naar San Francisco

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

San Francisco is onlosmakelijk verbonden met de wereldberoemde Golden Gate Bridge. Maar wist je dat de Californische stad ook bekend staat als de meest tolerante van de Verenigde Staten? De bewoners zijn vriendelijk, gastvrij en respectvol. In San Francisco zal je je bovendien geen seconde vervelen. Maak een ritje op de kabeltram, flaneer door Fisherman's Wharf, bezoek het lugubere gevangeniseiland Alcatraz of rust uit in het Golden Gate Park. Sta je al te popelen? Boek dan snel je vliegticket naar San Francisco. Connections biedt goedkope vliegtickets vanuit Brussel naar San Francisco. Een vlucht naar San Francisco aan de beste prijs is een goeie start, maar je moet ook nog een hotel in San Francisco vinden. Connections helpt je op weg. Ontdek snel ons ruime aanbod aan goedkope hotels in San Francisco!

Waarom Connections?


    +30 jaar ervaring en talrijke reisexperts

    No-nonsense: eenvoudig vergelijkbare vluchtarieven per bestemming

    +77.000 voordelige tarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen

San Francisco bezienswaardigheden en weetjes

Must do’s in San Francisco

Alcatraz: was van 1934 tot 1963 een zwaarbeveiligde gevangenis die onder meer Al Capone vasthield. De isoleercellen en verhalen over ontsnappingspogingen zullen je ongetwijfeld doen huiveren. Het eiland is alleen per ferry te bereiken.

Golden Gate Park: dit immense stadspark ligt naast de Golden Gate Bridge. Bezoek er het museum voor moderne kunst, de Japanse tuin en de California Academy of Sciences met plantentuin op het dak. 

Fisherman's Wharf: de oude visserswijk van San Francisco. Je vindt er tal van eetkraampjes en winkels. Wie zeehonden wil spotten, moet naar Pier 39. Allen vechten ze om een plek in de zon! 

Cable Car: San Francisco mag je niet verlaten zonder een ritje op de wereldberoemde tram gemaakt te hebben die de steile straten van de stad trotseert.

San Francisco: Insider tips

Sportievelingen verkennen San Francisco met de fiets. Aan de kades zijn heel wat verhuurzaken te vinden. Fiets langs de Golden Gate Bridge of waag je aan een steile helling!

Wil je het echte San Francisco ervaren? Trek dan naar The Mission, de oudste wijk van de stad. Je vindt er nonchalante koffiebars, hippe restaurants, vintage boetieks, Mexicaanse supermarkten en gezellige bookshops.


Hoe San Francisco verkennen?

Om San Francisco's bezienswaardigheden op een vlotte manier te bezoeken, maak je best gebruik van de MUNI metro die deels ondergronds en deels bovengronds rijdt. 

De leukste manier om je je in San Francisco te verplaatsen, is per kabeltram. Maar hou er rekening mee dat de trams heel populair en druk zijn. 

Om de omgeving te verkennen, kan je ook een auto huren in San Francisco.

San Francisco Reisinformatie

Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit* (baby's en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's. dat officieel (volgens diplomatie.belgium.be) geldig moet zijn bij inreis en tijdens verblijf.

Connections raadt je aan hierbij gezond verstand te laten primeren en wat speling in te bouwen qua geldigheidsduur na je reis. Vaak zijn onvoorziene omstandigheden (weersfactoren, vulkanen, en dreigingen allerlei aard) de oorzaak van een verplicht terugreis op latere datum. Hou hiermee rekening. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl. Een voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.

Je bent ook verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met je persoonlijke kredietkaart op esta.cbp.dhs.gov (14 USD op 20JAN2015). Je ESTA reistoelating is 2 jaar geldig. Let wel. Indien je paspoort tijdens deze twee jaar vervalt, vervalt ook je ESTA en moet  je een nieuwe reistoelating aanvragen met het nieuwe paspoortnummer. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl.

Lokale tijd: - 9 uur 

Zomertijd: In 2015 zet San Francisco de klok in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 maart vooruit. In België gebeurt dit tijdens de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart. Dat betekent automatisch dat er tussen 8 en 29 maart slechts 8 u. tijdsverschil is in plaats van 9 u.

Wintertijd:  In 2015 wordt in België de klok in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober teruggezet. In San Francisco worden de armen van de klok teruggedraaid tijdens de nacht van zaterdag 1 november op zondag 2 november. Dat betekent automatisch dat er tussen 25 oktober en 1 november een tijdsverschil is van 8 u. in plaats van 9 u.

Munteenheid: US Dollar. 1 US Dollar = 0.92 EUR (08/04/2015)

Klimaat: San Francisco wordt bijna volledig omringd door water. Daardoor kent de stad een gematigd zeeklimaat met milde winters en vrij koele zomers.

Travel shops

Brussels Airport

Brussels Airport

Vertrekhal ,
1930 ZaventemAlles over travel shop Brussel Airport
Bekijk alle travel shops

Waarom Connections?

  • +30 jaar ervaring en bereisde destination experts
  • Jouw reiswereld onder één dak: vluchten, hotels, excursies, huurwagens en reisverzekering
  • 30 travel shops & 4 mobile travel agents ook in jouw buurt en op de luchthaven
  • 7/7 beschikbaar voor al je vragen
  • +77.000 voordelige vluchttarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen