+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar San Francisco

De eyecatcher van San Francisco? De Golden Gate Bridge natuurlijk! Deze brug is onlosmakelijk verbonden met de stad, maar die heeft heel wat meer troeven. Vrijheid en tolerantie staan er voorop en je treft er de meest vriendelijke en gastvrije bewoners aan van heel Amerika. Of je nu een ritje maakt op de kabeltram, door Fisherman’s Wharf flaneert of de vreselijke historie van Alcatraz opzoekt, je verveelt je geen seconde. San Francisco mag dan vaak wat in de schaduw staan van andere Amerikaanse steden, dat maakt ze zeker niet minder aantrekkelijk!

De goedkoopste vliegtuigtickets naar San Francisco, vind je bij Connections!
Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. San Francisco door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


  7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

  Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

  Jouw partner voor hotel, huurwagen en unieke belevenissen in San Francisco

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN SAN FRANCISCO?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Bezienswaardigheden

Alcatraz

De meest legendarische gevangenis ter wereld? Alcatraz! Ondertussen is de gevangenis gesloten, maar een bezoekje aan de rots is een must. Dwaal door de lege cellen, proef de lugubere sfeer en zorg dat je nog van het eiland afkomt!

Fisherman's Wharf

Deze oude visserswijk van San Francisco onderging een stevige metamorfose. Eetkraampjes, winkels, met gelukkig nog voldoende authentieke elementen. Een aanrader? Ga zeehonden spotten op Pier 39.

Ritje met de kabeltram

De karakteristieke kabeltrams gaan al een tijdje mee. Er zijn in totaal 3 lijnen om uit te kiezen en je herkent ze aan de bel. Ideaal om de hoogteverschillen in de stad op een vlotte manier te overbruggen.

Golden Gate Park

Dit immense stadspark ligt vlak naast de wereldberoemde brug. Je vindt er een museum voor moderne kunst, een Japanse tuin en heel wat andere bezienswaardigheden. Een heerlijke plaats om tot rust te komen.

Chinatown

Passeer de Dragon’s Gate en bezoek Grant Avenue, de oudste straat van San Francisco. Ontdek te voet winkeltjes vol exotische waren, proef van de foodstandjes en snuister tussen de hebbedingen. Chinatown hoort gewoon op je lijstje te staan.

2 Insider Tips

The Filbert Steps

De heuvelachtige stad zit vol verborgen trappen en steegjes. De mooiste zijn ongetwijfeld The Filbert Steps. Wat begint tussen kantoren loopt al snel over in een magnifieke wandeling tussen standbeelden en tuinen. Uiteindelijk kom je uit bij de Coit Tower, een monument voor brandweerlui.

De stad verkennen in een vintage brandweerwagen

Geef toe, de stad verkennen in een vintage brandweerwagen is toch best bijzonder? In San Francisco kan het! Het kan zelfs volledig uitgedost. Veel dichter bij the real thing ga je vast niet komen.

Bijzondere weetjes

 • Chinatown in San Francisco is de grootste buiten Azië. Er wonen meer dan 100.000 mensen en de stad in een stad is dan ook zeer dicht bevolkt

 • San Francisco is gebouwd op meer dan 50 heuvels. Russian Hill, Telegraph Hill en Twin Peaks zijn de bekendste, maar er zijn er dus heel wat meer

 • San Francisco is niet ontzettend groot. Er wonen ongeveer 830.000 mensen. In de ruime Bay Area wonen 7 miljoen mensen

 • Het bouwen van de Golden Gate Bridge nam amper 4 jaar in beslag (1933 – 1937)


 • San Francisco Praktisch

  Tijdsverschil: 9 uur vroeger dan in België

  Temperatuur San Francisco is bijna volledig omgeven door water. De stad kent een gematigd zeeklimaat met milde winters en vrij koele zomers.

  Munteenheid: US Dollar (1USD = 1,2 Euro)

  Officiële taal: Engels

  Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit dienen in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, en dient men een visum (ESTA) aan te vragen voor het vertrek.


  Voordelige vluchten naar San Francisco

  De goedkoopste vliegtuigtickets naar San Francisco, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. San Francisco door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

  Waarom VOOR Connections kiezen?

  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!