Tashkent

Grote bergketens en woestijnvlaktes kenmerken Oezbekistan. Dit Centraal Aziatisch land is niet meteen de meest populaire reisbestemming hoewel het enorm veel potentieel heeft.

Volg de Zijderoute naar de mooiste plekken van het land.

Hoofdstad Tashkent moet niet onderdoen voor andere wereldsteden. Historische monumenten kenmerken het oude stadsgedeelte en komen precies recht uit de verhalen van 1001 nacht. Denk aan rijkelijk versierde paleizen, prachtige moskeeën en voor de zintuigen prikkelende markten.

Een onwerkelijk mooie en kleurrijke bestemming. Zak je af naar Oezbekistan, volg dan zeker de Zijderoute naar handelsstad Samarkand waar met mozaïek versierde gebedsscholen en pleinen van het Registan het straatbeeld tekenen.

Reserveer nu je vlucht naar
Tashkent

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tashkent?

De voordeligste tickets naar Tashkent? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tashkent. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tashkent te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tashkent. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tashkent ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tashkent? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tasjkent kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy