Lima

Lima

De hoofdstad van Peru is gezellig. Het mag dan wel de grootste stad van Peru zijn, met een 10 miljoen mensen, dat valt nooit op.

Zon is in Lima schaars. Een semi-permanente mist smoort elke zonnestraal

Een must visit in Lima zijn de catacomben van het San Francisco klooster. Uiteten? Trek naar de wijk Miraflores en proef van de heerlijke Peruaanse keuken. Barrio Chino is dan weer de Chinese wijk die je zeker niet links mag laten liggen.

De auto? Die kun je beter vermijden want de files zijn legendarisch. Struin door de kunstenaarswijk Barranco en geniet in een strandtent van het zicht over de Stille Oceaan.

Streets.jpg
"Lima voldoet aan elk Zuid-Amerikaans cliché. Druk, chaos, maar ook heel wat mooie wijken en leuke plekjes. Het uitzicht over de Stille Oceaan is onbetaalbaar."
Candelaria_festival.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lima?

De voordeligste tickets naar Lima? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lima. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lima te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lima. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lima ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lima? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lima kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.