Lissabon

Lissabon

Lissabon is hip. De stad groeide voorbije jaren uit tot een hotspot. Op het melancholische ritme van de fado beleef je hier een geweldige tijd.

Lissabon, een veelzijdige stad boordevol authenticiteit

Lissabon is een afwisselende stad met leuke wijken. Van de steile, kronkelende straatjes in de historische wijk Alfama tot Bairro Alto waar het elke avond feest is. Maar Lissabon heeft ook nieuwe wijken met hypermoderne gebouwen.

Verken de stad die op 7 heuvels werd gebouwd, neem de beroemde gele tram en breng een bezoekje aan de Toren van Belém en het Jeronimos klooster. Vergeet geen fadoconcert en gegrilde sardines mee te pikken!

Triumphal_arch.jpg
"Lissabon is in enkele jaren tijd tot een hotspot uitgegroeid. De stad leeft, voelt niet al te groot aan en alles is er nog betaalbaar ook."
Header_Lisbon.jpg

Een citybreak Lissabon, dat genieten van een wirwar aan straatjes en een heerlijke relaxte sfeer. Laat je leiden door de fado en geniet van heel wat kunst, cultuur en culinaire hoogstandjes. Lissabon teert op een rijke geschiedenis, maar heeft ook een heel hip kantje. Beklim de miradouros, bewonder de architectuur en maak zeker op de karakteristieke gele trams die door de straten denderen. Lissabon is een charmante stad op maat van romantische zielen.

Duik de wijken in

De hoofdstad van Portugal heeft heel wat oude en karakteristieke wijken waar het heerlijk bezienswaardigheden spotten is. Denk maar aan Bélem. Deze stad kun je perfect te voet verkennen al valt een boottochtje op de Taag ook zeker aan te raden. Het aangename klimaat maakt van Lissabon de perfecte citybreak voor een weekendje shoppen, cultuur opsnuiven en meer. Naar het strand? Spring op de trein naar Cascais en ga een aantal uren zonnekloppen in deze fijne badstad.

Een heerlijke keuken

Wie Lissabon zegt, zegt ook heerlijk eten. Uiteraard zijn er de wereldberoemde en razend lekkere pastéis de nata, maar ook een stukje bacalhau met een streepje fadomuziek op de achtergrond valt zeker niet te versmaden. Maar net zo goed schuif je hier de beentjes onder tafel in een sterrenzaak. Trouwens niet enkel het centrum van Lissabon is de moeite waard, ook de buitenwijken hebben heel wat voor je petto. Breng ook zeker het terrein van de Expo een bezoekje.

Genieten van het uitzicht

Lissabon is gebouwd op heuvels en op de miradouros geniet je dan ook van verbluffende vergezichten. Zie je op tegen het vele klimmen? Neem de tram of een kabellift. De oude wijk Bélem mag dan heel wat authentieke gebouwen tellen, Lissabon is ook een levendige stad die ook de veeleisende citytripper weet te boeien.

Rondreizen Portugal

Torre_De_Belem_Detail.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lissabon?

De voordeligste tickets naar Lissabon? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lissabon. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lissabon te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lissabon. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lissabon ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lissabon? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lissabon kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.