Boekarest

Stap de geschiedenis in van het Byzantijnse Rijk en legendes als Dracula. In Boekarest in Roemenië beleef je een verrassende mix tussen cultuur en natuur.Ga op zoek naar onontdekte schatten

Boekarest is een metropool en het commerciële hart van Roemenië. Deze bestemming is het thuisland van legende Dracula en sterk gelijkend op buurland Bulgarije maar dan een pak rustiger. De bergketens zijn er fenomenaal en ook voor cultuurmensen is er voldoende afwisseling te vinden. Denk maar aan het Nationaal Kunstmuseum met eeuwenoude lokale kunst maar ook internationale collecties.

De blikvanger van de hoofdstad is echter het Parlementspaleis met zijn indrukwekkende gevel en vorstelijk interieur. Er zijn nog erg veel onontdekte schatten die wachten op jouw komst!

Reserveer nu je vlucht naar
Boekarest

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boekarest?

De voordeligste tickets naar Boekarest? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Boekarest. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Boekarest te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Boekarest. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Boekarest ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Boekarest? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Boekarest kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy