Alicante

Alicante

Alicante? Dat zijn de beste stranden van Spanje. En ja je kunt hier nog ontsnappen aan het massatoerisme en heerlijk ontspannen!

Zon, zee, strand Alicante. Maar verlaat je het strand dan ontpopt deze provincie tot een ware prachtplek

Deze provincie aan de Costa Blanca, dat zijn goudgekleurde stranden, lekker eten en een prachtige baai van Altea. Trek ook zeker even het binnenland in en laat je omringen door de Spaanse charme en gastvrijheid.

De oude stad van Alicante is een plezier om door te slenteren en is nog één en al authentieke architectuur. Bovendien zijn er natuurparken in de buurt bij de vleet en ook Cartagena is prachtig.

Promenade_2.jpg
"Zonnekloppers doen hier hun ding, maar verlaat je de kust dan ontdek je een prachtig binnenland met heel wat authentieke plekjes."
White_building.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Alicante?

De voordeligste tickets naar Alicante? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Alicante. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Alicante te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Alicante. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Alicante ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Alicante? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Alicante kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.