Granada

Granada herbergt het bekendste monument van Spanje: het Alhambra. De hele stad is een spektakel waar Moorse en Katholieke monumenten elkaar ontmoeten omgeven door de prachtige bergen van Sierra Nevada.

Treed in de voetsporen van de Moren

Granada in Andalusië was ooit een Moors koninkrijk en dat zie je tot op heden in het straatbeeld. De Moorse invloeden zie je bijvoorbeeld nog bij het Alhambra, de wijk El Albaícin en het Arabisch badhuis. Stuk voor stuk bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken.

De gezellige Alcaicería-markt moet je ook bezoeken. Hier vind je allerlei kleurrijke souvenirs en kledij. Deze heuvelachtige stad is omgeven door de bergen van de Sierra Nevada. De perfecte locatie om te wandelen of tijdens de winter gebruik te maken van de skipistes.

Reserveer nu je vlucht naar
Granada

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Granada?

De voordeligste tickets naar Granada? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Granada. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Granada te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Granada. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Granada ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Granada? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Granada kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy