La Palma

La Isla Bonita, oftewel het mooie eiland, La Palma is geliefd voor zijn indrukwekkende natuur, vulkanen en lekker eten. Geniet van het mooiste stukje Spanje.Dolfijnen, walvissen en vulkanen!

Het Spaanse eiland La Palma is misschien wel het minste bekende Canarische eiland, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Het is groener en vaak rustiger dan pakweg Tenerife en Gran Canaria. Het eiland wordt niet voor niets La Isla Bonita (het mooie eiland) genoemd. Je kan er dolfijnen en zelfs walvissen spotten! De stranden hebben vaak donkerkleurig zand en zijn soms afgelegen wat ze extra speciaal maken.

Maar het eiland staat voornamelijk bekend om de actieve vulkanen. Je kan vulkanisch gebied bezoeken als je de Vulkaanroute volgt. Het adembenemende Caldera de Taburiente Nationaal Park is het mooiste stukje van het eiland.


Reserveer nu je vlucht naar
La Palma

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar La Palma

De voordeligste tickets naar La Palma? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar La Palma. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van La Palma te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar La Palma. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in La Palma ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over La Palma? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar La Palma kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy