Lanzarote

Het Canarische eiland Lanzarote is uitermate geschikt voor een vakantie met het hele gezin! Waterparken, all-inclusive hotels en leuke daguitstappen zijn hier in overvloed aanwezig.Europa’s eerste onderwatermuseum

Wie aan Lanzarote denkt, denkt aan heerlijke stranden en vulkanische gebieden. En dat beeld klopt natuurlijk, maar er is meer dan dat. In Timanfaya Nationaal Park kom je precies terecht in een maanlandschap. Of wat dacht je van Museo Atlantica? Europa’s eerste onderwatermuseum. Het toerisme situeert zich in drie delen van het eiland: Playa Blanca, Puerto del Carmen en Costa Teguise.

Allen met hun eigen karakter en troeven. Toch vind je op het eiland nog genoeg rustige plekjes waar je amper toeristen tegenkomt. Een auto huren is dan ook zeker een goed idee.

Last Minutes Lanzarote

Reserveer nu je vlucht naar
Lanzarote

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lanzarote?

De voordeligste tickets naar Lanzarote? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lanzarote. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lanzarote te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lanzarote. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lanzarote ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lanzarote? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lanzarote kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy