Menorca

Hoge kliffen, aantrekkelijke baaien en felblauwe wateren. In het rustige Menorca beleef je het beste van de Balearen.

Een rustgevende familievakantie

Menorca, het kleine zusje van Mallorca, is een prachtig Spaans eiland dat perfect is voor gezinnen of families die in alle rust willen genieten van het eilandleven. Hier vind je geen chaotische steden of drukke nachtclubs, maar wel charmante dorpen en gezellige terrassen. Overdag geniet je van de stralende zon en de vele wateractiviteiten waaronder snorkelen, duiken, zwemmen en van de hoge kliffen springen recht in het felblauwe water.

’s Avonds kan je de stad intrekken en een avondmarkt met handgemaakte spullen bezoeken. De authenticiteit van het eiland is goed bewaard gebleven ten opzichte van zijn bekende buren.


Reserveer nu je vlucht naar
Menorca

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Menorca?

De voordeligste tickets naar Menorca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Menorca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Menorca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Menorca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Menorca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Menorca? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Menorca kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy