Palma De Mallorca

Palma De Mallorca

De mooiste stranden, baaien en kliffen van de Balearen vind je in Mallorca. Hoofdstad Palma de Mallorca zelf is dan weer een gezellige stad boordevol souvenirwinkels, visrestaurants en een wirwar aan fotogenieke straatjes.

Zachte stranden en heerlijk eten

Palma de Mallorca is de hoofdstad van de Balearen-eilandengroep en is zeer geliefd bij expats. Je krijgt hier zo goed als het hele jaar door zon en geniet van zachte stranden en heerlijk eten. Het oude centrum van de stad is zeer indrukwekkend met een grote Gotische kathedraal en een doolhof aan fotogenieke straatjes. Breng ook zeker een bezoek aan Castell de Bellver.

Het uitzicht is hier fenomenaal! Maar geniet natuurlijk ook van de prachtige stranden die Mallorca biedt. De parelwitte stranden met rijen palmbomen of de avontuurlijke baaien en rotsen zijn de ideale plek om tot rust te komen.

porte_de_soller_panorama.jpg

Last Minutes Palma De Mallorca

Cala_Figuera_boats.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca?

De voordeligste tickets naar Palma de Mallorca? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Palma de Mallorca. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Palma de Mallorca te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Palma de Mallorca. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Palma de Mallorca ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Palma de Mallorca? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Palma de Mallorca kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.