Valencia

De bakermat van de paella is rustiger dan Barcelona, maar heeft heel wat cultuur, vertier en interessante gebouwen te bieden en dat steeds met een aangename temperatuur.

Valencia is enorm veelzijdig. Mooie en hypermoderne gebouwen, strand, lekker eten en een authentiek centrum

Traditioneel en trendy vloeien hier naadloos in elkaar over. Valencia heeft een mooi strand, maar net zo goed dwaal je door de oude binnenstad en proef je lekkers in de Mercado Central of kijk je je ogen uit in het hypermoderne Ciutat de les Arts i les Ciències.

Afsluiten doe je in één van de trendy bars of overheerlijke restaurants. Valencia leeft, maar is toch op mensenmaat: een heerlijke citybreak.

"Valencia staat garant voor een heerlijke citytrip. Zelfs de meest veeleisende citytripper zal zich hier dagenlang kostelijk amuseren. Valencia heeft heel wat in zijn mars."

Reserveer nu je vlucht naar
Valencia

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Valencia?

De voordeligste tickets naar Valencia? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Valencia. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Valencia te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Valencia. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Valencia ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Valencia? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Valencia kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy